Despre noi

ALC Inject Polistiren

Societatea SC ALC INJECT POLISTIREN SA a fost infiintata in anul 2010 si are sediul in localitatea Retevoiesti , judetul Arges, la 40km de Pitesti si 20km de Mioveni. Principalul obiect de activitate al SC ALC INJECT POLISTIREN SA este injectia polistirenului EPS si polipropilenei EPP in diverse forme, in principal pentru industria de automotive, a ambalajelor destinate echipamentelor si produselor electrice si electronice .

Startul activitatii a fost dat de procesul de injectie EPS pentru industria auto, pe parcurs a fost extinsa si productia de ambalaje, ulterior s-a abordat partea de injectie EPP. Societatea ALC INJECT POLISTIREN SA produce polistiren expandat in forme la cel mai inalt standard de calitate garantia o reprezinta sistemul de management al calitatii ISO9001:2008, mediului ISO14001:2014 si sanatatii si securitatii ocupationale SR OHSAS18001:2008.

Pe parcursul celor 4 ani de activitate s-a urmarit dezvoltarea continuua a calitatii produselor injectate si cresterea productivitatii. Calitatea produselor a fost impusa de standardele ridicate ale clientilor dar si de dorinta de extindere pe piata interna si externa. Pe termen mediu si lung societatea isi propune dezvoltarea de noi proiecte avand ca principal obiectiv satisfacerea exigentei clientilor.